Saturday, January 22, 2011

~ macam biasa ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan drpd seorang wanita biasa...

alhamdulillah...dpt luangkn masa lagi dgn family tercinta..=) penat jugak hari ni..berjalan2 pusing..cari brg yg diidamakn tp mseh lagi keliru..huhu..lagi2 jadi part time baby sitter..agak penat sebab baby baru dpt kaki n merata2 dia jalan..kalu kt supermarket, amek je mainan letk dlm troli xpun, main2 kat situ..aduss...huhu..nak kejar nye lagi..hehe

berlari sakan dia naa..hehe

memilih mainan...=)


botol susu mainan pun jadi...hehe

troli utk si kecik..=)

stop jap, bg mkn marshmello..( xsure toi or x ejaan dia.hehe )


with my dear mom...love u..=)

dearly sis..=) hehe

time balik tu, nmpk bulan..bulan penuh.hari ni 17safar..tgk bulan..=) .sgt chantek the moon..indah sungguh ciptaan DIA..kadang2 sejuk jugak hati ni bile lihat keindahan alam wktu mlm ni..bila tgk bulan, tetiba teringt kwn..die suke tgk bulan penuh..sama2 tgk bulan...=) n kebetulan hri ni besday mmbe tu...SANAH HELWAH AKHI...=) smoga umurmu sentiasa diredhaiNYA n berjaya dlm apa jua bidang akhi ceburi..amin..=)

.kat kawasan rumah,,=) xclear sgt..

senyum + senyum..hepi weekend frenssss..=)


3 comments:

zue anak sudin said...

darwisssshh!!!! *tolong la aku pon nak bdk kat rmh neh~ T_T*

daniel pun tanak berenggang tu ngan fathin! haha..

fathin! serious cantik pakai shawl camtu! =D nnt kawen miss zu pakai camtu keyh~ ;)

kasih dania said...

heheh...meh tkr ngn fatin blek penang..hehe...

hahaha..tahu xpe...jeles la tuuh kan..hehe

tu sje2 try pakai je zue..hehe

Nur Amira said...

nk tgok darwishh..nsem nya budka sorg tu