Friday, October 29, 2010

~ CHINTA ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan drpd seorang wanita biasa....

hmm.cuti sem ni kojenye tgk tv ajer...sye suke tgk crita CHINTA..xtahu nape tp suke..lagi2 skrang ni..hehe..suke tgk watak Adi Putra yg bru ni, Rasul Iman..perwatakkan die best, personaliti die pn best.hehe.then,hrp Chinta tu berubh bkn sbb manusia tp ALLAH..byk dh die terpesong kan n dgn kritikan2 die pd Yang Maha Esa..pastu, watak baru, Dia Fadila sebagai Sadatul Saadiah, wtk die pun best as wanita yg baik n solehah...watak Fasha dlm crita ni berkesan, itu pda syelah sbb bile tgk cara die goda Adi n lelaki lain2 rase mcm eee..gerammnye.but bkn setakat part tu, sume part lah..dgn mimik muka, care ckp..sume mnjadi...tp, sabar jelah sbb dorg berlakon kan..hehe..

drama at TV3 6.30p.m ( Mon - Thurs )

ada persamaan dgn ciri2 yg sye nak..hehe



hmm..pastu, minggu ni tamatlah jadik tutor kt adik2...exm dorg dh hbs..hehe..kalu x, mlm2 je ajr jap dorg..hihi..yg mne sye mmpulah..tkot ade yg dh lupe kan..hihi..

i tried to b a gud tutor for my siblings..=)



hmm...psal yg tu, hrp sume berjln lncar ...amin...


sok nk kuar..yeaayyy2!!!....

3 comments:

Cik Akma said...

eee ma pon geram tgk chinta tu. suke sgt goda org. eeeee. *emo2 hahaha~

kasih dania said...

tahu xpeee...dok goda2 org kn...geram2!!...hehehe..emo plak kan..hehe

zue anak sudin said...

ciri2 tu eh?? waaahh...semoga fathin ketemu jejaka itu.. aminn~ <3

aku tgk adi putra tu takde la hensem mane, tp, aku tak suke tgk die senyum! sbb aku jd malu! hahahhahahaha....(ngarot da~;p)