Wednesday, December 15, 2010

~ pengalaman yg baru ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan drpd seorang wanita biasa....

semalam tgk kat blog abg senior dpt tahu akn hal ni..iaitu pasal meteor ni..sebab xpernh tgk lagi , ni lah 1st time nk tgk..hehe..thnkss to senior sbb promote post tu..=) rasa seronok n teruja nk tgk..set time utk tgk..alhmdulillah, dpt tgk planet musytari yg kat sebelah bulan..indah langit semalam..bulan pun cantik walaupun xpurnama, tp terang n dekat plak rasanya..=)

hmm..rmai jgk yg xtahu pasal ni..so, sye pon bagilah info kat dorg pasal hal ini..bnda yg hepi baik kongsi bersama2 kan..my lil bro la sgt excited bila sye told him bout this..landing kt halaman rumah sambil kira tahi bintang ni..hehe...then,semalam dlm pukul 12 lebih tgh malam,sye tenung-tenung lah kat langit utk tgk...alhmdulillah,dpt tgk..cantik...subhanallah..bintang pun byk mlm tu..indah2..=)  so, kalau nk keterangn lnjut sila rujuk kat link ni ye..abg senior..=)  smoga kwn2 dpt jgk tgk n dpt pengalaman bru jgk..hehe..=)

alangkah indahnya jika berada dikawasan yg lapang kan..mcm kt kmpung ke..=) ape pun, bersyukur kerna diberi peluang utk tgk ciptaanNYA yg indh ini..=)

gmbr hiasan..=)

4 comments:

SyUhAdA said...

ooh,..
da x smpat tgk la..
sbb xtau..
bru hari nie tau...
ruginye..

syafeeqa said...

saya ingat kawan saya tipu.

sangat rugi tak tengok semalam.

kasih dania said...

da...itulah, xrmai yg tau..insyALLAH malam ni ade lagi..wallahualam..try tgk...tp, tgk kt langit yg tnpa awan..kalau mendung cm agk sush cket rasanya..=)

piqa..owh..ykee...hehe..xpe, nnti try tgk kt link tu..sye pn bru 1st time tgk..teruja..insyALLAH kan ade lgi..mgkn mlm ni.wallahualam...kalu terlepas, thun depn lak kite tnggu ye..=)

CIk EpaL hijAu~ said...

T_T

Daku kuciwa~