Thursday, December 9, 2010

~ azam baru ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan drpd seorang wanita biasa...

dh masuk 3 Muharam dh...azam baru maseh belum disetkan lagi tp niat dlm hati ni sudah ada..hehe..so, maseh lum tetapkan lagi yg mana nk dilaksanakn thun ni..macam2 yg bermain2 dlm kepala ni tp kite kenalah tetapkan azam yg mmpu utk kita laksanakannya kan..mne leh wat yg bkn dlm bidang kuasa kita..=)

nk jadi fathin yg lebih baik dari sebelum ni..n wanna change pe yg patot..nk krgkan apa yg patot agr dpt achieve my dream n my new azam..kena matangkan diri cket..umur mken meningkat sudah...dh nk msuk 21thun dh.huhu..then, nk cari buku itu utk tmbh ilmu di sana yg mseh kurang..hrp nnti jumpelah..akhi, nnti bntu sye ye=)

1st thing that cross my mind, nk tgk my parents senyum n bhgie dgn kejayaan saye!! itu plg pntg skali...smoga ALLAH mmbntu dan permudahkan lagi perjalanan hidup saya ini dgn keredhaanNYA...amin..

** think b4 u talk..
** think b4 u act..
~ dua perkara ni pntg for me cz kadang2 lidah tersalah bicara, kadang2 perbuatan kita wat org tersinggung, so, jagalah hati n perasaan org sekeliling kita..hope org lain pn akn cuba faham diri kita, n cara kita juga ye..kita hanyalah manusia biasa yg xterlepas daripada buat kesalahan samada kecil or besar...baikilah apa yg patut..smoga kita  mnjadi seorang yg berguna n berjaya..amin.=)




just smile..=)

6 comments:

edi_fm32 said...

semoga azam tahun baru awk tercapai.tahun ini lbh baik dr sblumnya.InsyaAllah..

kasih dania said...

insyALLAH..amin2...doakan sye ye...mudh2 semua dipermudhkn..amin..=)

edi_fm32 said...

InsyaAllah..semoga kita semua berada di bawah payung rahmat dan keberkatan dr Nya..

kasih dania said...

insyALLAh,,syukran ya edi..=)
all the best for u ok ..=)

syafeeqa said...

ada persamaan di blog kite..!
x caya jum tengok..
haha!

salam maal hijrah~~

i follow u
u folow me back oke
thanks

http://syafeeqadam.blogspot.com/

kasih dania said...

hehe...dh tgk..aha, ade yg sama...hihi..cute kn dia tu?? hehe....
salam maal hijrah jgk utk awk..=)

ok dear..