Tuesday, November 8, 2011

~ tentang Dhia ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan daripada saya...

drama Soffiya hari ni dah episode last..esoknya ada new drama lakonan Nora Danish, Adi Putra, Ako Mustapha, Irfan Roslan, Tasha Shilla, Izreen Azminda dan Puteri Sarah..tgk iklan kat tv mcm besttt je..hehe..=)


suka lakonan Adi putra..mcm drama CHINTA tu...=)





nk tgk sinopsis drama tu leh klik kat link ni ye..sinopsis Tentang Dhia....=)


..Seandainya telah Engkau catatkan dia tercipta buatku, satukanlah hatinya dengan hatiku, Ya Allah. Tetapi ya Allah, seandainya telah Engkau takdirkan dia bukan milikku, bawalah ia jauh dari pandanganku, luputkanlah ia dari ingatanku, dan peliharalah aku dari kekecewaan.."..



2 comments:

SyUhAdA said...

mcm bes je drama nie..dah nak try tgk la nnti..

suria.afifah said...

la ye ke tday last sofiya...fifah xfhm sgt sbnrnyer psl cite tu..
does tiz zaqyah marry tht kamal guy?
and fiona punyer baby tu sape punyer sbnrnyer? huaaaaaaaaaaaa....

but i tink im gona lyk muvi nora danish ni! :P