Wednesday, November 23, 2011

~ ada rezeki nk tgk filem tu.=) ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan daripada saya...

bru dua hari bermula semester bru tapi rasa mcm lame plak..kerja still lagi pending..ya ALLAH, fatin wake up dear!..huhu.


lately ni, kat Shah Alam hmpir setiap hari hujan..alhamdulillah, hujan tidaklah seteruk negara jiran kita..moga keadaan negara jiran kita semakin pulih n back as normal even not 100% as b4..amin.

1st december dh dekat..tgk preview film OMBAK RINDU mcm best..hehe...tertarik utk tonton..=) nak baca synopsis die leh jenguk kat blog ni ye..=)  ombak rindu . . .


sweetnye...=)) hehe


insyALLAH, will go back again to Penang walaupun sikijaap..huhu..=)


** Tiada jalan singkat untuk kita sampai ke sesuatu destinasi yang sememangnya jauh. Perjalanan tetap melibatkan langkah demi langkah dan tingkat demi tingkat **

7 comments:

Fendy said...

realiti kehidupan......ombak rindu ni nmpk mcm best....

ezzu said...

ezzu tgok disebalik tabir cter nie mcm best...rasa jgak nk tgok...hehehe

Nurul ain said...

tak sabar nak tgk cerita ni :)
Inspirasi Nurul Ain

CIk EpaL hijAu~ said...

Can't wait to see this movie.Hehe :)

Qaseh Dania said...

@ fendy...thu xpa..nk tnggu ni..nk tgk jgk ..=)

Qaseh Dania said...

@ezu..kan3?? jlan cerita dia tu menarik n tertarik utkkite tgk kan..hehe

Qaseh Dania said...

@ain..nnti kita tgk ye..hehe.+))

@tini..samala...khamis ni!..hehe