Friday, November 18, 2011

~ Giveaway " 7 Days " ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan daripada saya...

alhamdulillah, hari dah setel2 for registration..sambil online utk tgk result, klik jap kat blog n kena TAG GA by Mr.Anas.. hehe..so, ngh xde keja nak buat, mengjoinkan diri dgn mmbuat entry special for this GA..=)

GA ni di buat oleh Sis Fiqra..GA ni bermula dari 14th-20th November 2011..=) bermakna, Ahad ni tarikh tutup GA ni...so, moh ramai2 join na..hehe..=)

ok kawan2, ini banner for that GA...>>


untk join GA ni, ni antara syarat2 nya..simple n sikit je..hehe..=)



pemenang akn ditentukan melalui..:



untuk mengcompletekan syaratnya, sye kena tag 2 org rakan blogger..hehe...all the best dear frens..hihi..slmt berGA ye..=))




dah setel? letakkan entry kawan2 kat blog empunya GA ni ye..>>  Sis Fiqra  =)) 



2 comments: