Thursday, May 5, 2011

~ kejap ja ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan drpd seorang wanita biasa....

pas exam..balik penang jap..huhu..walaupun pun cuti xlama, tp, ttp mau balik..hehe..kjap pun jadiklah kan..ditambah ngn hari buruh plak + extend 1 hri gara2 tiket clean n clear..huhu...

last paper...report writing..=)

balik penang, tgk mata ibu n dua adik laki, merh semacam je..sakit mata rupanya..cian pulak tgk si kecik, Darwish tu..sepet je mata sebelah, lagi sebelah mcm biasa terbeliak..huhu..ditambh ngn slesema n demam..makin kurus lah kamu ye..demam2 pun, main + nakal ttp sama..makin bertmbah adalah..hehe..budak2 nk mmbesar kan.=))

mata sebelah sepet..cepat sembuh dear..=)

balik berjlan, belikan susu kotak coffee, sbb xdak choc or biasa pnya...coffee pn jalan jugak si darwish ni..hehe..balik2, trus tgk upin ipin geng pengembaraan, join si abg daniel..huhu...minat sungguh na..

alahai..mata kamu sudah sepet..=)

smoga ibu n adik2 cepat sembuh..amin..ubt jgn lupa ok!..=)..dh smpai shh alam, agak xthu nk wat ape, tp, project report writing maseh lagi terbengkalai...bru nk mula bergerak.hehe..xpe2, dh mula bergerak cket dh..insyALLAH akn proceed ke stage berikutnya mengikut apa yg diplan kan..hehe...ok, mlm tu xthu nk wt apa, tetiba teringt ahad ni MOTHERS DAY...teringt nkwt something utk ibu..huhu..guna bhn yg ada je n buatkan ia sekreatif yg mampu..hehe..nilah hasilnya..hehe

depan..

belakang..

ok.bunga dua ni, try buat je.tgk2 mcm jdik je..hehe..gara2 tgk kat WHI, mcm sng ke sis tu buat..try lah buat, n mcm best je..pastu cute je kan...leh tgk karya sis tu kat sini..mcm2 bentuk sis tu wat..sgt suka! miyyahatkertas..jom2 pakat2 tgk..=)

pastu, cheq cuba wat star plak..hehe..star itu penting..=))



~ wake up fatin...wat koje..huhu.insyALLAH,smoga kerja yg terhenti kjp tu kan berjln smoothly..amin2..all the best dear friendss...

2 comments:

syakirin.ariffin said...

tin dah balik s.alam ke?hehe

kasih dania said...

syaaaaaaaaakk..udaahh..last2 minit class cncel kot syakk..waduh2..syg betui..dlm bus bru dpt brita class cncel..mmg toi cuti seminggu..hehe..

sodesssz....sakan dia cuti na..jeleeshh!..hehe