Sunday, May 15, 2011

~ huhu.. ~

bismilahirrahmanirrahim.... 
coretan drpd seorang wanita biasa....

lately ni, cuaca kadang2 panas n terik..kering tekak ni..huhu..so, kenalah selalulah minum air masak ye..seperti yg direcommendkan kena minum air bout 2L/per day or 8 glasses of water..bru lah leh replace sume fluid yg kuar dari bdn kite sume tu..hehe.=))

alhamdulillah..dua hri dh hujan dlm minggu ni..rasa sejuk n lega...hujan telah pun mmbasahi bumi ni..dpt jugak pokok2 kat luar mndi ngn hujan ..=) 


baru je hari tu cakap cuti banyak..star from friday til tues..ni dah pun hari ahad..sgtlah kejap mase..huhu...alhamdulillah, ada hikmah disebalik sakit mata ni..=)) n alhamdulillah, kelihatan mata mcm dh ok cket wlaupun cket je perbezaan die..tp, its more better than b4..mudah2an akn baik dalm beberapa hari lagi..amin...





"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari 
semangat yang tidak pernah mengalah."

2 comments:

zue anak sudin said...

dah ok fathin? mkn ubat ye... :)

ye...cuti trase kejap. -_-"

kasih dania said...

ok dh ckeeet..huhu..but mata stil kemerahan ..hehe..tau xpaa..xpa zue, nnti pas exm kite cuti pnjg jap..walaupun 2minggu jep..hihi..=)