Tuesday, May 17, 2011

~ hmm.. ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan drpd seorang wanita biasa....

time sakit ni teringt plak zaman foundation dulu...pernah jatuh sakit lebih kurang mcm ni lah but bukan sakit mata but sakit perut.mybe food poisoning kot,,xsure cgt sbb nk gerak dari katil pun xleh...huhu..nges je..naseb baiklah time tu romates suma tlg ..bg mkn vit lah, ubt lah, mcm2 utk bg lega sikit..thnksss korrangg..=)) jaga mkn minum saya on that time..=) tp, once dpt called from ibu, lidah terkelu, mulut terdiam...xdpt nk ckp apa2..sora pun serak2 dah n ngess je time tuu..ingt nak balik penang je..huhu...yg boleh jawap time tu just YA..huhu..



samalah jugak mcm kali ni..time degree plak kan..sakit mata..dah hmpir seminggu dah..hari ni tetiba rasa sebak n teringt kat ibu..xthu berapa kali dah msg ibu, berapa kali kol ibu, rasa mcm tiap jam msg ibu ..tadi pas g klinik utk kali ke-2, balik kol ibu..tetiba sye xkuar sore..sobs3...xthu nape..air mata je kuar..amat sakit time tu..2-3 hari ni,tidur je sbb xthan ngn mata..ibu byk nasihatkan time sye down tu...thnks ibu sentiasa ada disisi angah.. hmm..doktor cakap insyALLAH, boleh baik dlm 3-5 hari n mgkin jugk take time about 1-2weeks..hope will get well as soon as possible,,amin..thnkss kwn2 n dearest housemates yg mndoakan saye..=)



mahu kuatkan semnagt lagi utk against this disease.=) n diri ini kena ingt, maseh ada org lagi yg lagi teruk lgi dari diri ini kan..



“Tidaklah orang Muslim ditimpa cubaan berupa penyakit atau lainnya, melainkan Allah menggugurkan keburukannya, sebagaimana pohon yang menggugurkan daunnya.”
(HR. Bukhari-Muslim)

8 comments:

cik orked said...

food poisoning? get well soon dear.. do take care k..

uzAy said...

semoga cepat sembuh dear !
jgn lpa letak ubt oke :)

nana riduwan said...

dear..nana doakan u cepat sembuh ye.. :)

kasih dania said...

ling...insyALLAH..amin..doakan b eh..slmt berpractical ling..=)) bestnye dh practical..jele b..=)) hehe..

uzaiii..thnksss uzai...insyALLAH,amin2...=)) miss u meet u dear!..=))

honeeeeyy....maceeh..insyALLAH, doakn i eh..=)) nnti ketemu yaa..=))

EleeY NuleeZ said...

dah nk final...smuge cpt sembuh

syakirin.ariffin said...

saba fatin.
nnt sembuhla tu.aminnn

zue anak sudin said...

sabar ye fathin... krg2kan la on9 tu. huhu... insyaAllah tak lame lg sihat. thn sket je lagi keyh~ :) fathin kuat!

SyUhAdA said...

smoga cpt smbuh tin..