Tuesday, June 29, 2010

~ hadapi dgn senyuman ~

bismilahirrahmanirrahim....

sem ni baru dapat rasakan yg amek medic bukannye senang..banyak lagi yg perlu saye belajar.rasa sgt cetek ilmu..lagi2 sem ni banyak kerja yg kena buat likes asgnmnet yg non stop, project, homework n report..huhu...banyak jugak kan but my frens n i will try the best..=)smoga diberi petunjuk olehNYA akan segala perkara dan hal2 yg sentiasa berlegar2 dlm kepala ni..moga dipermudhkan lagi...

hmm...sedar2 xsedar dh separuh bulan rejab dah hbis dah...masa berlalu begitu pantas sekali...tup2 nak puasa dah n raya....huhhhh...byk lagi perlu dilakukan dalam masa terdekat ni..nak balik kampung tu macam tipis je harapan wat masa sekarang ni..xpelah, i will sacrify...huhu..=)


senyumanlah selalu....=)



5 comments:

najihah iman said...

senyum tin..
ni baru sikit...training.training.
kte same2 work out!!

spain.spain :)

Cik Akma said...

tinnnnn :)

kasih dania said...

wa....hmm..itulah wa...permulaan dulu kan..huhu..sabar!!...=) hehe...ok..insyALLAH..

ma...ye dear...heeheh...

zue anak sudin said...

tak puasa rejab pon lg~ (T_T)

kita sama2 hadapi okeyh~ ;)

kasih dania said...

itulah ...dok cuti kn skng ni..heheh...mse kejap je an...xrase au...aduss...=(

insyALLAH...we together2 yee..ehheh