Tuesday, May 1, 2012

~ May ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan daripada saya...

alhamdulillahhh...=) 
Bila Allah menguji kita, itu maknanya Dia sygkn kita...hargailah ape yang ada sebelum kehilangannya... ^_^  ( p/s utk diri sendiri..)  


you're the one who teaches me about " keindahan alam "..=)


yossh, its May already and today is Hari Pekerja..sejak practical ni rasa time weekend @ public holiday sangatlah bermakna, baru sedar yang bukan mudah untuk enter "alam pekerjaan"..huhu..
enjoy cuti korang ye..walaupun cuti, i need to completekan kerja yang tertangguh tuu...-_-




teringin nak makan plaak...hari tu doc bawa cake ni tapi im fasting on that day..-_-


** Time goes by fast,people go in and out of your life . Never miss an opportunity to tell people how much they mean to u...=) **

5 comments:

Anasyg said...

wah - nampak sedap cake itu - setuju ngan thin - weekend mmg sangat la bermakna pada org2 yg BEKERJA spt kta ni hehe gud lak thin

Anasyg said...
This comment has been removed by the author.
Qaseh Dania said...

hehe..tahu takpe kan...rasa nak rest je kan..hehe..=)

good luck to u too anas.=)

fArAh kUchEnGg said...

Ya Allah sedapnye kek tu.. hehe..

Qaseh Dania said...

kan? kaler tu buat tertarik lagii..hehe..=)