Wednesday, February 1, 2012

~ fortune teller ..wee ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan daripada saya...

alhamdulillah..dah sampai Shah Alam pun setelah seminggu bercuti..=)) kerja pun byk jugak..huhu..xpe2, slow2..=)

hari ni, kt campus ade buka byk booth untuk kutipan dana utk program mereka sendiri..mcm2 ada, jualan novel baju, foods n drinks, accessories , sumalah..hehe....one of them ade buat fortune teller, housemate sendiri yg handle booth ni..=) tq syakirin!..=)) hehe...saye sukee..>_<

best bila si teller ni baca sume line kt palm kite ni. kebetulan plak banyak jgk sama dgn diri ini..antra yg die bgtahu adalah about ur health, long life, ur love, marriage, kids , finance, problem n byk lagi.memang rasa excitedlah utk tahu sume tu time die ngh baca characters kite..hehe....bila dah di baca kan, rasa mcm nak thu lagi ..hehe...

lebih krg mcm ni cara bacaan org tu ..=) tpi in detailss lah...hehe..


be strong ok...=))





** kekayaan Allah lah temukan kita.... dan kerana kemiskinan kita maka Allah agihkan sedikit kekayaan Nya tuk kita, makbulnya permintaan hamba hamba Nya antaranya kerana tidak putus asa, istiqamah dan sentiasa meminta dgn berdoa....** ( tq u..im really2 appreciate it..syukran ALLAH )


** miss u ibuuuuuu..sobsssss...=(((((

4 comments:

cik ayuni said...

thx sharing...pagi2 begini

Qaseh Dania said...

same2..=)) slmt pagi ayunii..>_<

Feza said...

teringin nak tahu pasal bacaan line palm ni. member pernah buat hari tu.

Qaseh Dania said...

@feza..best2.hehe..sebab byk bnda die gtau...hehe.sje2 nak thuuu..hehe..=))