Thursday, December 22, 2011

~ take a break ..=) ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan daripada saya...

alhamdulillah, proposal presentation was done..present depan supervisor sendiri, takot jgk..ade sedikit komen from Dr.Khai n Dr.Faez...=)  then, my group will be proceed forward by distributing questionnaire..huhu..

hopefully my Research Project also will goes well..amin..=)

hmm, memandangkan dah settle presentation tu, so my self also need a break..hehe..insyALLAH, tomoro will fly to my hometown..yeaah, cnt wait it..walaupun bru je a month xblek rasa mcm need my mother's hug..miss her soo muuuch..lagi2 skng ni not really well..-_-    bile makan mcm tasteless je...=(

oouhhh, counting the days >> 2012..huhu..means, will meet with Mr.Exam again..midterm for final semester, aja2 fighting!..=)



ok, Tentang Dhia pun mcm dh nak habiis jee..if not mistaken dlm 28 episode je cerita ni...but i like some of the script.. one of it is : " tidak mudah untuk kite puaskan hati semua orang "..  
hm,  betul tu..mcm Dhia tu, mgkn bukn rezeki die nk pregnant lagi, so, family die kena lah bersabr n try alternative lain ke kan..for me, erm, as well as reason org tu masuk akal n ok, apasalahnye kite trime kan? mgkn xleh trime on the spot but slowly2..=) yelah,we need to accept n respect others people's decision too kan kan n need to think their feeling also. , dont think that only ur decision is right n dont think that only ur heart is hurt...tgk crite tu, geram kat Ku Salmi je..sume die wt betui je..hehe.. byk betul dugaan pada si Dhia tu kan..sabar ye Dhia..=)



Respect isn't about right or wrong, good or bad, it's about understanding a person as to why they do certain things.. ~


"true peace and happiness comes when you choose to live your life for yourself and not as others think you should-" ~

6 comments:

SyUhAdA said...

ooh..tin pon kena wat research/survey jgk ke?besnye balik umah..da dah lma x blik nie..

Anonymous said...

hahahahaha....i loike....

zue anak sudin said...

omaigod. midterm is on 9th jan!! apsal aku rase mcm takde ilmu forensic?? -_-" huhu...
nways,gudluck 4 ur midterm, fathin.
congrates to us yg berjaya utk proceed our research based on the plan. Alhamdulillah..
happy holidays balek penang. kiss & hug darwish utk aku! huhu...
for whom yg slalu rase diri die tu betul setiap masa & slalu asyik nak org faham die, without trying to discuss (discuss bkn gado) abt it, may Allah open dia punye mind & heart utk jd lebih matang~ :) --i guess.. hehe.. teeeetttt~ :p

Qaseh Dania said...

syu...ahaa..kena wat..da pun kena kee???

Qaseh Dania said...

aninomus >> hehehe..tq.=)

Qaseh Dania said...

@zue..itulah, xterasaaaa la zuuuue..takot ..huhu..
tengkiu zuee..hehe..=) u too dear!..

yeah, tnggu nk bg questionnairre..byk!..hehe..
hepi oliday jugak utk juuue..hikhik..

tetiba tin pun emo bile tgk crite tentang dhia tu haa..hehe...itulah, hopefully jgk zue..hm, amin2..=)) tq tauuuu zueee...=))