Sunday, February 13, 2011

~ pusing2 lagi ~

bismilahirrahmanirrahim....
coretan drpd seorang wanita biasa....

hari sbtu planning pergi umh org tua for the second time utk setelkan apa yg patut b4 20 feb ni..utk bagi modal beli brg mentah utk mkanan..n nk diskus sal activity kat sana jgk..=) bertolak pergi dlm 9 lebih ( pagi )..tp, en.Zahin tersesat pulak sebb kitorg terslh bg direction..hehe..dh nak smpai ke bukit jalil lak tuu..hehe..xpa2, bak kata Zahin, jalan2 n pusing2..=)

dlm kui 11pg cmtu, alhmdulillah..sampai jgk kat puchong tu kt umh org2 tua..=)  diskus cket ngn Kak Laili, ank kpd tuan rumah tu..pastu, tiba2 dtg segroup student from UM..xpelah, ingt dorg nk wt progrm jgk..its ok..dgr2 nk buat 20 feb jugk..terkezuut both group ni ( MSU n UM )..

last2 ktorg collaborate ngn dorg..suma activity akn buat bersama2..MSU dlm 44 org n UM dlm 30 org..agak rmai disitu..hmpir 74 student kat umh tu on that day..harap2 suma akn berjln dgn lancar..tiap org akn dibahagikan kerjs tertntu..=)sama2 kita bntu org kat sana ye..=)

thnkx jugak to Zahin, bwk ktorg g mkn kat Arab street..mmg sedap n mngenyang kan...nasi beriani aym + murtabak aym yg tebaal..hehe..alhmdulillah..ktorg knyang..=).

~~ next week..sudah bermula marathon....kerja + activity....

3 comments:

mimi asmida said...

fatin mimie dh fikir masak2 sal tawaran fatin ke umg org tua 2,so i can say 'yes,im join!' =PP

kasih dania said...

mie...mntk maaf cgt2 mie...smlm tin ade tny kat mmbe yg jaga bhgian peseerta, dia ckp dh penuh sbb tmbh ngn budak nasyid lagi..tu tin ckp kot2 ada ksg lagi, ckp kt tin..buat skng ni full dah..sori sgt2 mie..xpe, nnti kalu ade kosong ke, tin gtau mie auu..=) =)

zue anak sudin said...

wah! mknn arab?? nak! huhuhu..

hurm, bersedialah diri utk mengharungi kesibukan 2 minggu terakhir feb ni. chayok!