Monday, March 29, 2010

~ jalan2..~

bismilahirrahmanirrrahim...

hari ni hari yg agak penat.pagi2 dh bangon tuk bersiap kuar..lagipon hri ni hari minggu, sume ade kt umah kn ..yelah, al-maklumlah, kite je cuti..hehe..
disamping mnjadi baby sitter kpd darwish yg agak nakal hari demi hari, tmbah lak ngn jalan2 kt area kedah..huhu..penat..tp besh....hehhe...cuaca pon, alhamdulillah, elok..=) hari ni xbyk shopping cgt cz nk jimat lak hri ni..t nk g india..hheheh..so, kne lah berjimat dai sekarang ni..hihi...hari ni mmg hepi la n senyum je bile kuar ngn family kn..tenang je jiwa ni..amn damai.....=)


pastu, time jalan2 kat sane tu, ibu saye msuk kdai buku n follow la...saje nk cari jap buku KCB..tgok2 mak aii, tbalnye,,,compile KCB 1 n KCB 2...so, sgt lah  tebal bersertakan harga yg sgt lawa..hehe..so, pkir byk kali jgk la..yelah pada org yg baru mule nk berjinak2 dlm alam pembacaan ni, kene lah bermual ngn nipis lu..hehe..kang xhbis bce lak..nivel yg pinjam dai wawa pon lom habis lagi kot..bru bberapa bab..=)


ni lah buku nye..thnx ibu...hadiahkan tuk angah.....ILYSM...=)

b4 bertolak ke kedah..=)


1 family.....=)  thanx darwish tlg amekkan..hehe...>.<

love sumeee....ILYASM....

** org yg bhgia itu selalu menyediakan waktu untk membaca kerana membaca itu sumber hikmah menyediakan waktu tertawa keranan waktu tertawa itu muzik jiwanya..menyediakan waktu untuk berfikir keranan berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu, dan menyediakan waktu beribadat kepadaNYA adalah kerana ibadat itu ibu segala dari ketenangn jiwa **




~ alhamdulillah..dpt peluang kuar ngn family tercinta..~

3 comments:

zue anak sudin said...

waaahhh....seronok... :) enjoy fathin.. tak sabar nak pegi india pulak~ huhu..

pandai pulak darwish amekkan gamba eh?? hehe..

nur syakirin~ said...

ish jln lg! jeles!
xsbr nk g india tpi tunda lak ;(
ye2 darwish amek!
amboi sume b'selendag tkr2 ;p

kasih dania said...

zue.......tau xpa..xsabaq dh ni..tp, kne tunda kan..so, kne banyakkn sabar la yee..heheh....kumpul duit dulu ok..hihi..
haha..dia tolong tgkkan camera ok x positionnyee..hehhe..

syak : hihi..habiskn hujung mnggu ngn jalan je syak..weekdays susah nk jalan cket, adik2 dh mule bersekolah..nk kuar pon mlm je..heheh..
hahah..bershawl sume skng ni....ade org mngajar kn..lalalaaa